Esittelyvideot ovat kasvattaneet suosiotaan vauhdikkaasti kuluttajien keskuudessa, eikä videon suosion kasvu ole osoittanut hiipumisen merkkejä. Päinvastoin, videon suosion odotetaan kasvavan entisestään. Videon ja videomarkkinoinnin suosion kasvun on mahdollistanut pohjimmiltaan www-palvelut ja sosiaalisen median kanavat, joissa voidaan videosisältöä kuluttaa helposti ja täysin omien mieltymysten pohjalta. Videosisältöä on saatavilla enemmän kuin koskaan ja sitä tuotetaan koko ajan enemmän ja enemmän.

Miksi esittelyvideot ovat suosittuja asiakkaidesi keskuudessa?

Esittelyvideot ovat suosittuja niiden helppouden ja nopeuden ansiosta. Esittelyvideot eivät vaadi katsojalta samalla tavalla aikaa tai vaivaa, kuin normaalin tekstisisällön lukeminen ja kuvien selaileminen. Esittelyvideot ovat aina yhden klikkauksen päässä. Asiakkaalle tämä tarkoittaa helppoa ja vaivatonta sisältöä, jota on miellyttävä kuluttaa.

Vaivattomuuden lisäksi esittelyvideot ovat erittäin informatiivisia. Tämä tarkoittaa asiakkaasi näkökulmasta erinomaista yhtälöä – paljon tietoa lyhyessä ajassa helposti ja mukavasti. Videon avulla asiakkaasi saa lyhyessä ajassa tärkeimmät tiedot myytävästä kohteesta ja pystyy tämän jälkeen halutessaan tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin tarkemmin. Esittelyvideoiden suosiota on lisännyt myös se, että ihmisten keskittymiskyky on nykypäivän markkinointiviestien tulvassa lyhyt.

Tämän vuoksi asiakkaasi haluavat helposti sulatettavaa, valmiiksi pureskeltua sisältöä, joka ei vaadi heiltä suuria ponnisteluita. Esittelyvideoiden etuihin kuuluu myös ehdottomasti niiden aitous ja välittömyys. Tekstiä tai kuvasisältöä voidaan muokata, käsitellä ja hioa lähes rajattomasti. Sen sijaan omalla spiikillä varustetut esittelyvideot jättävät esityksestä henkilökohtaisemman tuntemuksen.

Videosisällön miellyttävyyden ja informatiivisuuden vuoksi videoesittelyitä ei koeta samalla tavalla ärsyttäväksi tai häiritseväksi mainonnaksi kuin esimerkiksi perinteisempää bannerityyppistä teksti- tai kuvamainontaa. Lisäksi musiikkia, puhetta, tekstiä ja kuvaa yhdistelevällä videoesittelyllä saadaan luotua tunnelma, joka jättää perinteistä ilmoitusta vahvemman muistijäljen. Tämä on markkinoinnin näkökulmasta erinomainen asia. Kun asiakkaallesi jää selkeä muistijälki sinusta tai myyntikohteesta, on todennäköisempää että asiakas palaa takaisin myynti-ilmoituksesi pariin. Varsinkin kohde-esittelyvideoilla tai brändin luomisessa on tärkeää, että haluamasi myyntikohde tai markkinointiviesti jää asiakkaasi mieleen.

Esittelyvideoiden suosio on siis yksinkertaisuudessaan perusteltavissa kuluttajien, siis asiakkaiden verkkokäyttäytymisen muutoksella. Oikeanlainen ja kuluttajille sopiva sisältö parantaa mahdollisuuksiasi erottua joukosta.

Eloisa Directorin avulla saat videon tarjoamat hyödyt käyttöösi helposti, nopeasti ja edullisesti. Tutustu palveluumme tarkemmin.